CKA DO TË NDODH ME BARKUN E DAFINËS DERI ME 22 PRILL?!

By

Së fundmi na solli këngën me klip shumë provokativ ‘’Shumë qef’’ në të cilin më shumë se gjithcka tjetër tregoi trupin e tonifikuar. E adhuruara e shumëkujt Dafina Zeqiri, po që ka kogja kujdes dhe disciplinë në mënyren se si e trajton trupin e saj për të qenë në super formë. Përveç ushqimit të zgjedhur të cilin shumë shpesh keni pas rastin ti’a shihni përmes fotove të postuara në rrjetin social ‘Instagram’ ajo ushtrimet dhe palestrën e frekuenton shumë shpesh, ndoshta edhe më shumë se që duhet. Fotografia që ajo sonte ka postuar duke e cekur edhe datën 22 Mars, tregon për planin e ardhshëm të ushtrimve që do nisë po me këtë datë dhe rezultatin të cilin do e arrinë pas një muaji me 22 Prill, përveç tjerash ajo do i mbaj të informuar adhuruesit e saj edhe me proteinat që përdorë gjatë këtij plan program ne palestër.
dafinabarku

Artikuj të ngjashëm