GRUAJA E BEHXHET PACOLLIT PAGUAN NË BIZNESIN E FAMILJES!

By

Të premten Kosovës iu shtua një brend suedez që e solli z. Behxhet Pacolli. Në koktejin e organizuar në hapjen e saj u pa edhe gruaja e biznismenit dhe politikanit.
Kur u bë hapja e këtij butiku ajo që u bë ndër klientet e para ishte zonja Pacolli e cila bleu disa veshje për fëmijë.
Pavarësisht se ky është biznes i familjes ajo pagoi me kartelë këto blerje./Prive.al

grujabexhet

grujabexhet1

Artikuj të ngjashëm