Çifti i njohur, i jep fund lidhjes së tyre!

By

Jana tregoi se ajo dhe Ian Schinelli janë ndarë, pasi zyrtarizoi lidhjen e saj në Instagram në janar.

Gjatë një interviste të 22 prillit me Access Hollywood, ajo u pyet se cila është këshilla e saj për dikë që po ndahet, Jana vuri në dukje, “Dmth, unë jam duke e kaluar atë tani”.

Aktorja gjithashtu dukej se e trajtoi ndarjen e tyre duke rindarë një postim frymëzues në Instagram më 22 Prill.

“Nëse jeni të lumtur vetëm, do të jeni më të lumtur së bashku”, filloi postimi. “Nuk ka asnjë lloj dashurie që mund të mbushë boshllëkun tek një person që nuk e do veten tashmë. Nuk ka pavarësi në varësi. Nuk ka siguri personale në lidhjen me një person të sigurt”.

Postimi përfundonte: “Derisa të kesh një marrëdhënie të shëndetshme me veten, nuk do të marrësh vendime të shëndetshme për dikë tjetër”.

Artikuj të ngjashëm