Çfarë plane ka Stresi për këtë vit? (VIDEO)

By

Stresi ka treguar çfarë plane ka për vitin 2023.

Në 25 pyetje për Prive pak javë më parë, fituesi i Big Brother VIP Kosova tha se do ta nxjerr shpejt albumin.

Ai poashtu tha se do të shtojë peshë dhe do të merret me aktivitete sportive.

Poashtu, Stresi ka folur edhe për shumë gjëra e të cilat ju i kuptoni në videon më poshtë.

Artikuj të ngjashëm