Çfarë ndodhi gjatë procesit të gjyqit mes Johnny Depp dhe Amber Heard?

By

Padia multi-milionëshe e Johnny Depp për shpifje kundër ish-bashkëshortes së tij, Amber Heard, po vazhdon në Virxhinia. Gjykata ka dëgjuar nga motra e aktorit Christi Dembrowski, e cila gjithashtu ka vepruar pjesërisht si menaxhere e biznesit të tij, dhe miku i tij artist dhe fqinji Isaac Baruch, i cili dha një dëshmi veçanërisht të gjallë dhe emocionale, i cili tha se Amber Heard nuk kishte asnjë shenjë në fytyrë pas incidentit të supozuar të vitit 2016.

Depp pretendon se një artikull i vitit 2018 i shkruar nga Heard në The Washington Post – në të cilin ajo foli për dhunën në familje ndaj grave – la të kuptohej se Depp, ish-bashkëshorti i saj, ishte një abuzues.

Edhe pse 35-vjeçarja nuk e përmendi emrin e aktorit, avokatët e Depp thonë se pretendimet e Heard e kanë bërë të vështirë për 58-vjeçarin të marrë rolet që kishte bërë më parë.

Depp është i njohur për aktrimin në filma si  Pirates of the Caribbean, Sweeney Todd and Charlie and the Chocolate Factory.

Ai po kërkon 50 milionë dollarë (38.2 milion £) si dëmshpërblim gjatë gjyqit në gjykatën e qarkut të Fairfax County. Ndërkohë Heard ka ngritur një kundërpadi për shpifje kundër Depp, nga i cili u divorcua në vitin 2017, për shqetësim.

Depp ka humbur më parë një çështje shpifjeje në MB kundër gazetës britanike The Sun në lidhje me pretendimet në artikullin e Heard të vitit 2018.

Artikuj të ngjashëm