A ka apo jo operacione plastike Flaka Krelani: Ja çfarë deklaroi artistja në Prive! (Video)

By

Ka kohë që është duke u përmendur në shtyp për ndryshimet në imazh dhe fytyrë, por asnjëherë nuk ka deklaruar asgjë sa i përket këtyre.

Mirëpo, e ftuar në Prive, këngëtarja Flaka Krelani nuk mund ti shmangej pyetjes së famshme nëse ka ndërhyrë me intervenime kirurgjike në fytyrë.

Në pyetjen direkte të gazetarit Artan Telaku, Flaka ka dhënë një përgjigje e po ashtu ka zbuluar edhe disa detaje nga jeta private.

Përgjigjet e Flaka Krelanit i kuptoni në materialin e mëposhtëm./Prive.al

Artikuj të ngjashëm