Çfarë i kanë kërkuar fëmijët Teuta Selimit?!

By

Këngëtarja Teuta Selimi këtë herë ishte pjesë e emisionit Prive ku dha detaje mjaft interesante nga jeta e saj private dhe publike.

Artistja deklaroi se gjatë kësaj jave ishte mjaft e angazhar me këngën e re të cilës do ti bëhet edhe videoklipi por kjo nuk është risia e vetme sa i përket saj sepse ajo po punon edhe në dy produksione te reja.

Mes jetës së saj në Kosovë dhe Zvicërr ajo po has në mjaft probleme kjo edhe për shkak të fëmijëve të cilët tashmë janë edhe të angazhuar nëpër shkolla përderisa nuk mungoi edhe një kërkesë mjaft interesante nga ana e tyre.

Se çfarë i kërkuan fëmijët këngëtares? Këtë e shumë përgjigje të tjera mund ti kuptoni në videon e përgaditur nga gazetari Artan Telaku. /Prive.al/

https://www.youtube.com/watch?v=5ZjNVBb5qZM

Artikuj të ngjashëm