Britney Spears sulmoi përsëri familjen

By

Britney Spears sulmoi përsëri familjen e saj në një postim në Instagram.

Në një mbishkrim të gjatë që pasqyron lirinë e saj, ylli i muzikës pop, 39 vjeç, ngacmoi se ajo është ulur në një kasafortë me tregime të zymta për të afërmit që u ulën pranë, ndërsa ajo duronte kushtet rraskapitëse të një kujdestarie 13-vjeçare.

“Zoti ki mëshirë për shpirtrat e familjes sime nëse bëj ndonjëherë një intervistë!” ajo shkroi, megjithëse shtoi se një rrëfim nuk është aktualisht në krye të listës së detyrave të saj.

“Ndërkohë, unë jam duke qëndruar larg biznesit që është gjithçka që kam njohur ndonjëherë gjithë jetën time, kjo është arsyeja pse kjo është kaq shumë konfuze për mua!” ajo shkruajti.

Ylli, karriera e së cilës filloi në vitin 1993 në moshën 11 vjeç si Disney Mouseketeer, më parë kritikoi familjen e saj për pjesmarrje në vazhdimin e aranzhimit ligjor të krijuar nga babai i saj i ndarë, Jamie Spears, në 2008.

“Nëse jeni si familja ime e cila thotë gjëra të tilla si” më falni, jeni në një kujdestari ” ndoshta duke menduar se jeni ndryshe nga ju, kështu që ata mund të flasin me ju!” ajo shkroi për mosveprimin e tyre kolektiv.

Pas një beteje të ashpër nga Britney dhe avokati i saj, Mathew Rosengart, Jamie u pezullua përfundimisht nga kujdestaria më 29 shtator. Një seancë për të adresuar përfundimin e saj është caktuar në 12 nëntor.

Artikuj të ngjashëm