Britney Spears për prindërit e saj: “Ata duhet të burgosen”

By

Britney Spears tha se familja e saj “duhet të jetë e gjithë në burg” për përfshirjen e tyre në konservatorin e saj 13-vjeçar.

Në një postim të fundit në Instagram, në të cilin Spears iu përgjigj pyetjeve të fansave në një video, ajo kritikoi familjen e saj – madje edhe “nënën e saj në kishë” – për lejimin e saj të qëndronte në konservatorin e rreptë të mbajtur nga babai i saj, Jaime Spears.

“Unë e di se sa e turpshme është të ndaj faktin se nuk kam parë kurrë para në dorë ose nuk kam qenë në gjendje të drejtoj makinën time ….” tha Spears në Instagram.

“Por sinqerisht, ende më mundon çdo ditë që zgjohem se si familja ime dhe konservatori ishin në gjendje të bënin atë që më bënë … ishte demoralizuese dhe degraduese !!!!”

Ajo vazhdoi: “Unë as që po i përmend të gjitha gjërat e këqija që më bënë mua për të cilat ata të gjithë duhet të jenë në burg … po, duke përfshirë edhe nënën time që shkon në kishë !!!!”

Spears shtoi se ajo është mësuar të “ruajë paqen” për familjen e saj dhe “të mbaj gojën mbyllur”.

“Por jo këtë herë…” tha ajo. “Unë NUK kam harruar dhe shpresoj se ata mund të shikojnë lart sonte dhe ta dinë saktësisht se çfarë dua të them !!!!” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm