Brenda dasmës së mahnitshme të Cassie Ventura (FOTO)

By

Artistja, aktorja dhe modelja Cassie Ventura, e njohur thjesht si Cassie, u takua në palestër me konsulentin e Wellness Alex Fine, në mënyrë befasuese.

Që në fillim, ata folën për martesën, por menjëherë pasi filluan lidhjet, ata zbuluan lajmin e lumtur që ajo ishte shtatzënë me një vajzë foshnje. “Ne vendosëm të planifikonim një martesë për këtë verë të kaluar pasi debatuam mes martesës para ose pasi të vinte foshnja,” shpjegon Cassie, do të sjellë në jetë foshnjën në muajin dhjetor.

Në fund të fundit, ata vendosën më parë. Dhe kur është fjala për angazhimin zyrtar, ajo shton, “E dija që Aleksi ishte duke projektuar një unazë, por sinqerisht nuk po prisja një propozim super të hollësishëm sepse ne tashmë kishim caktuar datën e dasmës, por ai planifikoi një përvojë kaq të bukur për mua. Unë u çudita aq shumë! ”

Më poshte janë disa foto të shkëputura nga dita tyre e magjishme:

My dream wedding invitation. Baby girl. Dressed by Mur Mur Clothing from Residency Showroom.The custom dress that Marni Deo and I designed together. Alex getting ready.My mama and team sewing me into the dress we designed.My love.All dressed. Ready to goFinally the veil. Daddy and I walking down the aisle.Peter and Alex. Petes first time officiating a wedding We wrote our own vows. It was so special.So enjoyed this moment with our families. We did our first dance immediately after the ceremony as the sun set. Love this moment. Alex and I walking into our reception. Wedding table of my dreams Melissa and I have similar aesthetics and she designed this oneofakind centerpiece that I...Listening to the opening toast from my Daddy. Instead of a large wedding cake we had individual tiny little wedding cakes with pressed edible florals for each guest....This one is selfexplanatoryMe and my wedding cake.Love. Alexs brother gifted us hishers cowboy hatshere we are wearing them at our afterparty. We also had heart shaped pizzas...

Artikuj të ngjashëm