Sfidohet Arben Zharku. I ndërrojnë profesion

By

Një drejtor, aktor e producent mjaft i suksesshëm, por asnjëherë nuk e kishte paramenduar që posa ti kalojë këto shkallë do të ndërronte profesion

Mbrëmë Arben Zharku, u sfidua nga Ora e Mbrëmjes në sallën e gatimit.

Pasi gatoi brumin dhe përfundoi deri në fund atë që kishte nisur e priste edhe diçka tjetër.

Arbeni gatimin që bëri e ekspozoi për shitje. E gjithçka kjo ishte në kuadër të programit më të ri në Klan Kosova e përtej kësaj, Zharku vazhdon punën e tij pranë kinemasë e filmit./Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm