Blero kapet duke gënjyer

By

Këngëtari Blero Muharremi, burim informacioni për mediat rozë nuk është se ka përtuar ndonjëherë intervistat televizive.

Si vullnetar për paraqitje në pothuajse secilin ekran, ai nuk i ka shpëtuar pyetjeve nga më të ndryshmet.

E duket se një episod jo fort të këndshëm ai e ka përjetuar së fundmi në televizionet e Shqipërise.

Sipas gjitha gjasave, në një pjesë të intervistës ai është kapur duke gënjyer.

Këtë Blero e ka thënë me shaka në postim ku shfaq fytyrën e tij nën mbishkrimin: 

Ai momenti kur te nxan dikush ne rren,dhe ski ide cka mi thon masandej

Artikuj të ngjashëm