Në cilat vendet ekzotike zgjodhën t’i kalojnë ditët e dimrit artistët tanë?!

By

Shumë prej artistëve tanë zgjodhën që për të paktën disa ditë t’i shmangen stinës së dimrit e të ftohtit që po mbretëronte tek ne.

Ca prej tyre zgjodhën Maldivet disa Amerikën e disa të tjerë zgjodhën t’i qëndrojnë besnik Europës.

Se kush janë emrat që zgjodhën të pushojnë në këtë periudhë të vitit dhe sa ishin çmimet e hoteleve ku ata qëndruan do të mund t’a kuptoni nesër nga ora 19:00 në Klan Kosova. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm