Bëni një mijë komente në foto dhe Seven Saraqi do t’ju japë një dhuratë

By

Seven Saraqi i ka kërkuar një mijë komente poshtë një fotografie të cilën e ka postuar orëve të fundit.

Këngëtari i cili u kthye në Amerikë për të zhvilluar karrierë ndërkombëtare, tha nëse bëhen një mijë komente nën imazhin e tij, ai do ta lëshojë një këngë të re këtë javë.

Pasi ta lëshojë këtë këngë, sigurisht nëse arrihet numri, ai do të publikojë projekte të shumta dhe këtë e bëri të ditur përmes përshkrimit.

Nëse nuk e dini, Seveni ka nënshkruar kontratë me një kompani gjigante me të cilën ka muaj që po punon./Prive.al

Artikuj të ngjashëm