Beckham frikësohet nga Bieber

By

David Beckham është frikësuar nga Justin Bieber!

Ish ylli i futbollit ushte i ftuar në emisionin e Ellen DeGeneres.

Gjatë paraqitjes së tij, ai foli rreth vajzës së tij tetëvjeçare Harper, dhe se si djali i tij 15 vjeçar, Cruz, po fillon të luajë në mandolinën e tij që ia bleu për 14 dollarë.

David po ashtu foli edhe rreth pjesëmarrjes si mysafirë në serialin Modern Family, dhe zbuloi se nuk e ka në plan ta eksplorojë aktrimin si karrierë.

Pas kësaj, ai po tregonte për lojërat që i zhvillonin në shtëpinë e Justin Bieber në këtë moment këngëtari kërceu jashtë kutisë dhe e frikësoi mikun e tij David.

Artikuj të ngjashëm