Nora dhe Roberti sot kanë arsye për të qenë më të lumtur se kurrë! (VIDEO)

By

Me vajzën e tyre Renée, çdo ditë ka qenë ndryshe për çiftin Nora Istrefi dhe Robert Berisha që prej ardhjes në jetë të bukuroshes.

Me pozitivitetin e saj, ajo është shndërruar akoma pa e mbushur vitin e parë të jetës në një figurë të pëlqyer edhe nga opinioni i gjerë.

E ka qenë pikërisht Renée ajo që sot e ka gëzuar fort me arritjet e saj, nënën.

Vajza që ka mbushur tashmë 14 muaj, është mësuar të ecë sigurt në këmbët e saj pa ndihmë dhe ky moment ka qenë tejet emocionues për Norën e cila e ka ndarë atë me fansat në Snapchat.

 

Artikuj të ngjashëm