Beart Rexhepi rikthehet për të jetuar në Kosovë?

By

Trajneri i fitnesit Beart Rexhepi para pak kohësh ishte zhvendosur për të jetuar në Gjermani, ku po e priste partnerja e tij gjermane.

Çifti sollën në jetë një vajzë dhe lidhja e tyre po ecën si më së miri.

Por, Gjermania nuk është më vendi ku familja e trajnerit po zhvillojnë jetesën.

A mos kanë ardhur të jetojnë në Kosovë?

Materiali i mëposhtëm iu jep përgjigjen e saktë.

Artikuj të ngjashëm