Banorët pranojnë disa pyetje pikante nga ish konkurrentët e ‘BBVK’ (VIDEO)

By

Spektakli ‘Prime’ i gjysmë-finales së madhe ka nisur me transmetimin e një video materiali të përbërë me pyetje nga ish konkurrentët e këtij formati televiziv.

“Blerando çfarë loje kë bërë saktësisht deri më sot, a e din? Se edhe ne po dojmë me dit?”, ka qenë një pyetje për Blerandon nga Monika.

“Nëse që nga dita 1, ju do të kishit luajtur duo e jo trio, a do të kishit arritur deri këtu?”, ka qenë një pyetje nga Miss Rose për Adrin dhe Shqipen.

Kuptoni edhe pyetje të tjera, duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm