Babastars me album: Projekti i parë publikohet këtë muaj!

By

Janë skuadra më e përmendur por edhe ndër më të suksesshmit në industrinë e
muzikës shqipe.
Është fjala për Babastars, të cilët gjithmonë kanë goditur në shenjë me prurjet
muzikore.
E 2020-ta duket se do të jetë e nxehtë nga ky ekip, pasiqë për Prive kanë zbuluar
se janë duke punuar në një album.
Ky do të jetë album i përbashkët i Ghettogeasyt, Majk dhe Onat.
I pari projekt vjen në fund të shkurtit, për tu pasur pastaj me projekte të reja çdo
muaj nga secili prej tyre./Prive.al

Artikuj të ngjashëm