Babai i Britney Spears më në fund flet për thashethemet e spiunimit nday Britney

By

Babai i Britney Spears, Jamie Spears, mohon të ketë përgjuar dhomën e gjumit të yllit të popit ndërsa shërbente si kujdestari i saj.

Jamie, 69 vjeç, paraqiti një deklaratë të betuar në Gjykatën e Lartë të Los Angeles të mërkurën, nëntë muaj pasi një dokumentar bombë i New York Times e akuzoi atë për regjistrimin e Britney në shtëpinë e saj Thousand Oaks, Kaliforni.

“Jam i informuar për pretendimin … se një pajisje dëgjimi ose një ‘buzë’ ishte vendosur në dhomën e saj të gjumit si mbikëqyrje gjatë kujdestarisë. Ky pretendim është i rremë”, tha Jamie në dokumentet e gjykatës të siguruara ekskluzivisht nga Page Six.

“Kurrë nuk kam kryer apo autorizuar ndonjë mbikëqyrje të dhomës së gjumit të Britney-t në çdo kohë, përfshirë edhe gjatë kohës së kujdestarisë”, shtoi ai. “Unë nuk jam në dijeni të ndonjë vëzhgimi të tillë.”

Jamie tha gjithashtu “nën dënimin e dëshmisë së rreme” se “nëse thirret dhe betohet si dëshmitar”, ai “mund dhe do të dëshmonte” se deklarata e tij është “e vërtetë dhe e saktë”.

Megjithatë, ai nuk e mohoi veçanërisht në deklaratën e tij raportimin e Times se ai dyshohet se kishte spiunuar telefonin e Britney.

Në “The New York Times Presents: Controlling Britney Spears”, e cila u shfaq premierë në FX dhe Hulu në shtator 2021, një ish-punonjës sigurie pohoi se Jamie kishte kapur fshehurazi më shumë se 180 orë regjistrime audio të Britney në dhomën e saj të gjumit, duke përfshirë biseda me të fëmijë dhe avokate, përveç monitorimit të mesazheve, telefonatave dhe historikut të internetit në celularin e saj.

 

Artikuj të ngjashëm