Arsyeja pse Justin Bieber shkoi në burg

By

Së fundmi, Justin Bieber shkoi në burg duke vizituar Kaliforninë me pastorin e tij. Një zëdhënës i Departamentit të Korrigjimeve dhe Rehabilitimit të Kalifornisë  tha për TMZ se Bieber kishte bërë një vizitë të shkurtër për të mbështetur programet e bazuara në besim.

Burgu shtetëror strehon rreth 3,158 të burgosur duke filluar nga siguria minimale në maksimum. Asnjë informacion tjetër në lidhje me vizitën e Bieber nuk është bërë i disponueshëm.

Bieber si dhe bashkëshortja e tij Hailey janë ndër anëtarët e famshëm të profilit të lartë të organizatës ungjillore të krishterë Churchome të drejtuar nga Judah dhe Chelsea Smith.

Ata ishin gjithashtu anëtarë aktivë të grupit megachurch Hillsong derisa u bë objekt i skandalit, duke pushuar nga puna pastorin Carl Lentz për ‘dështime morale’ dhe pabesinë e tij të pranuar.

Bieber, ndërkohë, së fundmi ka lansuar albumin e ri me titull Justice.

Artikuj të ngjashëm