Aromat lider në tregun botëror, Francis Kurkdjian në raftet e Maison de Parfum!

By

Aroma e tij është zemra e njerëzve të talentuar, të rinj, kreativ, e atyre që ndjekin trendet në modë…

Parfumi ‘Francis Kurkdjian’ – padyshim se është njëri prej aromave që lë mbresa e mbetet gjatë në kujtesë.

MFK-portrait FK-HD.jpg

Parfumet e të francezit të famshëm Francis Kurkidijan ndodhen në raftet e dyqanit Mainson de Parfume në Prishtinë dhe janë dashuri.

Parfumet e Kurkidijan, kanë përfshirë tregun ndërkombëtar që në vitin 1990. Parisieni Kurkidijan, është fitues i çmimit francez “Prix François Coty”, për arritjet jetësore në fushën e parfumerisë.

E ku ka më mirë, se aromat e një parfumeri francez në dorën tënde?

Artikuj të ngjashëm