Kështu uruan artistët shqiptar për pranimin e Kosovës në UEFA (FOTO)

By

Lajmi historik për pranimin e Kosovës si anëtare me të drejta të plota në UEFA nuk i gëzoi vetëm përfaqësuesit e futbollit kosovar.

Të gjithë shqiptaret me emocion dhe entuziazëm të madh përcollën procedurën e votimit pastaj edhe lajmin kaq të rëndësishëm.

Janë artistët ata që reaguan menjëherë duke shprehur urimet dhe gëzimin e tyre për këtë hap kaq të rëndësishëm për Kosovën.

Prive ju sjell disa nga fotografitë dhe fjalët mjaft emocionuese që përcollën ata përmes rrjeteve sociale./PRIVE.AL/

 

7adcb1db5b8a089a25a1fae90dde4217d07078472835697e52e85c245e83046b_full

00e014b08229477e8c95a3608f25c49b43f11166caaaa867e14a5c3ebc114d20_full

 

8aaa08195a8293313cb7fd43e6f9097e279ea355a875787a31628f73843b0187_full

 

 

92bf74a66331958147e99ec134c64a5f7e1919308b78276a371e1c17bf399d0a_full

 

40cad2912b36325e6f73ae064ee014efa3e1a3550f85c8646a599fb13acf7eb7_full

 

8487c4a1f47511935c839f7099727abed206acda6acc44cf97292dcd7581c4c7_full

 

3216aeed4d1c82bc0893fef79e6af258e70a899a7462fbdbd520e2116e544b78_full

 

18736d9f6b4196d2bb5313bb90c2f1796a0ebdd8bbf493b9b40a05253c51cf2c_full4433d07c4bdfe389c689aced7ab9257ed13f3bae9c830f861f612f92f4d6aa8e_full

 

 

 

f293a0c0fbc94c6e4f2e8102ada04940782df128dcbc28cfd5adb6bb8bf7caa8_full

 

2fed37019d33454127a782c7c97b2cfba66a63304a464f779983e0937fb6d0c3_full

 

20b9e20079ce5fa73c21ac120cc727312cda2cd1927aba49f0b52bc18306768a_full

 

39b60e0fc930177cbed2346a2be8e8ed271d1f97e0bf53383d2a2ea6a9c5b9a5_full

90a817df227f571a76d8fad3c36dfa11499037c239105898a33611d318b9bf34_full

174946338497379b5671e796a3f51e2d0a1b83e4dd4de9c657ec42442287adde_full

f7a7cfd90a8e55356e0e96b25a58bf0d9791f0117418a48113e7f821b3a44a71_full

Artikuj të ngjashëm