Armina Mevlani emocionon me fjalët dedikuar nënës

By

Blogerja e njohur shqiptare, Armina Mevlani, ka emocionuar me një postim dedikuar nënës së saj në Instagram.

Ajo bëri një urim të gjatë në ditëlindjen e saj duke i treguar publikisht se sa e rëndësishme është ajo për të.

“Fjala më e bukur ,më e ëmbël qe egziston “nënë”. Nuk ka përqafim më të ngrohtë dhe të sinqerte sesa ai i një nëne me fëmijen e saj. Sa herë jam në krahët e tu mami ,ndihem e lumtur ,e plotësuar ,e mbrojtur. Ti je gjithcka për mua dhe bekimi më i madh që zoti më ka dhënë ,një mama si ty, e cila e palodhur është kujdesur për mua në cdo mënyrë ,në cdo kohë . Sa herë jam në krahët e tu zhytem në aromën e fëmijërise dhe kthehem një fëmijë plot ëndrra,në këtë përqafim nuk ka kohë dhe vetëm ti e ke këtë fuqi . Nuk mundem ta shpreh dot me fjalë sa të dua sepse fjalët që dua të them nuk janë krijuar,por sot në ditën e ditëlindjes uroj dhe lutem që ti të jetosh një vazhdim jete të lumtur dhe të shëndetshme pranë meje ,babit dhe në të ardhmen familjes që unë do krijoj. Dua të jesh aty dhe ky përqafim të me shoqëroje në cdo hap të jetës, për këtë i lutem zotit cdo ditë.Happy Birthday Mama Ime”, ka shkruar Armina poshtë fotografisë bardh e zi.

Gëzuar!/Prive.al

View this post on Instagram

Fjala më e bukur ,më e ëmbël qe egziston “nënë”. Nuk ka përqafim më të ngrohtë dhe të sinqerte sesa ai i një nëne me fëmijen e saj. Sa herë jam në krahët e tu mami ,ndihem e lumtur ,e plotësuar ,e mbrojtur. Ti je gjithcka për mua dhe bekimi më i madh që zoti më ka dhënë ,një mama si ty, e cila e palodhur është kujdesur për mua në cdo mënyrë ,në cdo kohë . Sa herë jam në krahët e tu zhytem në aromën e fëmijërise dhe kthehem një fëmijë plot ëndrra,në këtë përqafim nuk ka kohë dhe vetëm ti e ke këtë fuqi . Nuk mundem ta shpreh dot me fjalë sa të dua sepse fjalët që dua të them nuk janë krijuar,por sot në ditën e ditëlindjes uroj dhe lutem që ti të jetosh një vazhdim jete të lumtur dhe të shëndetshme pranë meje ,babit dhe në të ardhmen familjes që unë do krijoj. Dua të jesh aty dhe ky përqafim të me shoqëroje në cdo hap të jetës, për këtë i lutem zotit cdo ditë.Happy Birthday Mama Ime ! ❤️ photo credit : @anjezadyrmishiofficial

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani) on

Artikuj të ngjashëm