Anxhelinës i ndodhi e papritura mbrëmë

By

Vetëm edhe pak ditë kanë mbetur deri në publikimit e projektit rikthyes të Anxhelina Hadërgjonajt.

Këngëtari erdhi në Shqipëri e Kosovë për të realizuar projektin i cili është në gjuhën angleze dhe ka synim tregun ndërkombëta.

Pasi u kthye në Amerikë, Anxhelinës i ndodhi një e papritur.

Këngëtarja njoftoi përmes Instagramit se i ka humbur telefoni edhe asaj edhe mikut të saj, grimerit Ariel.

Shpresojmë që të dy ta gjejnë atë :(.

Artikuj të ngjashëm