Sa herë në jetë ka tradhtuar Neki Emra? (VIDEO)

By

Pyetjeve më provokative të emisionit Prive, të shtunën që kaloi, iu përgjigj këngëtari i  njohur Neki Emra.

Ndër të tjerash, ai tregon me çka e bëri për vete Zana – bashkëshortja e tij, sa herë në jetë ka tradhtuar, cili është talenti i tij i fshehtë dhe shumë gjëra të tjera.

Përgjigjjet e këtyre dhe të tjera, i kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme./Prive.al

Artikuj të ngjashëm