Alban Skënderaj kritikohet nga Miriam Cani, arsyeja kjo (FOTO)

By

Partnerët tanë dinë të jenë kritikuesit më të rreptë ndonjëherë. E sidomos nëse ata bëjnë të njëjtën punë që bën edhe ti.

E njëjta gjë ndodh edhe me çiftin Skënderaj-Cani.

Për Alban Skënderajn, muzika është jetë dhe e merr shumë afër zemre krijimtarinë e tij, e kur fokusohet në punë siç duket s’ka gjë që e shpërqendron.

E kjo, e ka mërzitur paksa Miriamin, gruan e tij këngëtare, e cila e ka shoqëruar në studio muzikore bashkëshortin.

“Në studio bëhet gjithmonë serioz”, ka shkruar ajo, duke publikuar një fotografi ku shihet me fytyrë të vëngër. /Prive.al

Në studio bëhet gjithmonë shumë serioz ?

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Artikuj të ngjashëm