Aktorja e njohur rrëfen pse e mbajti lidhjen e saj shumë private

By

Kristen Stewart dhe Robert Pattinson, të cilët qenë në lidhje për më shumë se tre vjet para se të ndaheshin në 2013, ishin më i përfolur, por ata shmangën adresimin e marrëdhënies së tyre në publik ose në shtyp në atë kohë. (Ndoshta fotoja e përbashkët Harper’s BAZAAR në vitin 2009 ishte një përjashtim i rrallë.) Kishte një arsye prapa natyrës së fshehtë të romancës së tyre, Stewart, tani 29 vjeçare, i tregon Harper’s BAZAAR UK për numrin e saj në Tetor 2019.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 - UK Premiere

“Kur unë dhe Rob ishim bashkë, ne nuk kishim një shembull për t’u mbështetur”, tha ajo për revistën. “Aq shumë u mor nga ne që, në përpjekjen për të kontrolluar një aspekt,  ne thamë, ‘Jo, nuk do të flasim kurrë për lidhjen tonë. Asnjëherë. Sepse është e jona”.

Stewart më parë kishte shprehur ndjenja të ngjashme, duke i thënë T Magazine në vitin 2016, “Njerëzit donin që unë dhe Rob të ishim së bashku aq keq sa marrëdhënia jonë u bë në një produkt. Nuk ishte më jetë e vërtetë. Dhe kjo ishte e rëndë për mua”. Ajo shtoi, “Nuk është se dua të fsheh kush jam ose të fsheh diçka që bëj në jetën time. Është se nuk dua të bëhem pjesë e një histori për vlera argëtimi.”

76 Venice International Film Festival 2019

 

Artikuj të ngjashëm