10 veshjet më të bukura në Festivalin e Filmit në Venecia

By

Si një nga festivalet më të ndjekur nga yjet në botë, Venecia kurrë nuk zhgënjen kur bëhet fjalë për modën. Këtë vit, ne pamë që Sienna Miller vodhi shfaqjen në Gucci, Lily Rose Depp noton poshtë tapetit të kuq në Chanel dhe Kristen Steëart doli nga zona e saj e rehatisë së stilit në një fustan rozë me lule.

Kineo Prize Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival"The King" Red Carpet - The 76th Venice Film Festival"Joker" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival"Ad Astra" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival"The Laundromat" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival"Marriage Story" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival2019 Getty Entertainment - Social Ready Content"La Vérité" (The Truth) And Opening Ceremony Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival"Joker" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival76th Venice Film Festival

Artikuj të ngjashëm