Aktorja e famshme zbulon çfarë mësoi nga rimëkëmbja e burrit të saj nga alkoolizmi

By

Duket se ka një mësim në gjithçka për secilin prej nesh.

Kristen Bell dhe Dax Shepard njihen prej kohësh si çifti më i zëshëm i Hollivudit.

Kristen Bell, Women's Health, November 2019

Kristen Bell së fundmi ka treguar, se pse ajo vendosi se ishte koha për të zbuluar luftën e saj me depresionin në mësimet që ka mësuar nga takimet e bashkëshortit të saj me grupin Alkooli Anonim.

Kristen ka luftuar me depresionin që kur ishte 18-vjeç, por vetëm kohët e fundit e kuptoi se rrugëtimi i saj mund të ishte një rrugë shpëtimi për dikë tjetër.

Kristen Bell, Dax Shepard

“Kuptova se është turpi ai që i ndalon njerëzit të flasin për këtë,” tha ajo për vendimin e saj për të diskutuar për depresionin e saj.

 

Kristen ka fituar disa aftësi të vlefshme si të përballojë këto sfida. Sidomos nga shërimi i burrit të saj Dax nga alkoolizmi.

“Thjesht duhet të bësh gjënë tjetër të duhur,” shpjegoi ajo. “Ju thjesht ngriheni. Kjo është gjëja tjetër e duhur. Pastaj ju lan dhëmbët. Kjo është gjëja tjetër e duhur. Duhet ta merrni hap pas hapi.”

 

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm