Aktori i njohur gati sa nuk u kafshua nga një gjarpër helmues

By

Aktori i njohur, Matthew McConaughey zbuloi se ai dikur kishte një përvojë gati-vdekje me një gjarpër kur jetonte në Australi.

Matthew McConaughey

Duke folur me Today Show Australia, aktori kujtoi se gati u kafshua nga një gjarpër kafe, të cilat janë një nga gjarpërinjtë më helmues të tokës.

“Kur isha këtu, unë gati nuk shkela në një dhe duhej të isha kafshuar,” filloi ai. “Po, unë isha duke u kthyer në shtëpinë e një shoku në Waterville dhe shkela diçka. Ishte pak errët dhe ashtu siç e shkela, pashë që kaloi drejt e nëpër këmbët e mia dhe më dha pak një frikë. Dhe atëherë shoku im erdhi sipër dhe ata e kapën atë dhe i thanë: “Ky është një gjarpër kafe, shoku. Nga kjo mund te kishe vdekur.” ”

 

Pavarësisht se u kafshua nga zvarraniku vdekjeprurës, fituesi i Oskarit tha se është akoma kafsha e tij e preferuar australiane.

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm