Adonisi, gjentëlmen jo vetëm me Teutën!

By

Dita e sotme përkon të jetë një ditë mjaft e veçantë për të dashuruarit andaj urimet e shumta me këtë rast nuk kanë munguar aspak as nga fytyrat tona publike.

Secili në mënyrën e vetë e autentike kanë bërë urimet e tyre për të dashurit e  vetë por ndër më të veçantit ka qenë padyshim urimi i Adonisit, bashkëshortit të aktores Teuta Krasniqi.

Ai vendosi që këtë urim t’ia bëjë fillimisht frytit të dashurisë së tij dhe Teutës, Kaias përmes një trëndafili e një dhurate mjaft të bukur për të vazhduar më pastaj natyrisht me aktoren. /Prive.al/

 

 

Artikuj të ngjashëm