A JANË PAJTUAR SINANI DHE SELDI?!

By

Nëse diçka në këtë muzikë ‘çoi’ pluhur është shoqëria e Seldit dhe Sinan Hoxhës, por edhe më shumë zhurmë u bë kur kjo dyshe u nda.

Nuk u ditën arsyet, e nuk na interesojnë më ngase Seldi dhe Sinani janë përsëri miq, nga burime të afërta me këngëtaret ne kuptuam që biondi u paraqit në ndejën e organizuar për  ditëlindjen e të fejuarës së Sinanit në një nga lokalet luksoze të Tiranës.

Seldi nuk ishte i vetëm ai u shfaq me të fejuarën e tij dhe tani po festonin dy me dy.

 

Artikuj të ngjashëm