CILAT JANË TRE MOMENTET MË TË VEÇANTA TË SABRIANOS? (VIDEO)

By

Këngëtari Sabri Fejzullahu i cili ka regjistruar 5 dekada në skenë, ka qenë protagonist i emisionit Prive.

Artisti ka folur për tre datat më të rëndësishme në jetën e tij.

Ndër to ka cekur familje dhe luftën në Kosovë, por cili është momenti i tretë, e kuptoni në intervistën e realizuar nga Maki Bajrami./Prive.al

Artikuj të ngjashëm