Shkodran Mustafi pjesë e projektit të Ardian Bujupit (Video)

By

Ardicted’ është albumi i këngëtarit Ardian Bujupi përtregun ndërkombëtar të industrise muzikore. Madje në Gjermani  ky album ka qenë mjaft e shitur.

Përpos këngëve në gjuhën angleze ky projekt ka pasuredhe këngë në gjuhën gjermane e nuk i ka anashkaluaras ato ne gjuhen shqipe.

Pavarësisht kësaj, ky album nuk ka pasur mundësi të blihet në Kosovë apo Shqipëri. Kjo për shkak se kompania e menaxhimit të Bujupit, Universal Music nuk ka qenë e interesuar për ta sjellur atë në vendet shqiptare.

Për herë të parë ka realizuar edhe videoklipin e këngës në shqip të po ketij albumi, e cila titullohet ‘A po don me’ dhe do të jetë i pari projekt për verën e nxehtë.

Kjo këngë është e destinuar për tregun shqiptar ndërsa për atë gjerman ka një projekt tjetër interesant, pjesë e të cilit do të jetë edhe futbollisti Shkodran Mustafi./Prive.al

Artikuj të ngjashëm