A E KA TEPRUAR SONI ME OPERACIONE ?!

By

Ndërhyrjet kirurgjikale janë një temë për të cilën Soni Malaj është përfolur shpeshherë.

Këngëtarja e cila aktivitetin e saj po e shtrin edhe në Liban përmes këngëve dhe koncerteve kohëve të fundit ka dallime të theksueshme në pamjen e saj.

Hunda dallohet të jetë dukshëm më ndryshe krahasuar me disa foto të Sonit të një viti më parë kur ajo ishte pjesë e jurisë së X Factor Albania.

Nëse pamja nuk është produkt i fotoshopit, kjo ndërhyrje e supozuar kirurgjike mund të jetë e dyta në po të njejtën pjesë pasiqë për operacion në hundë, Soni ishte përfolur që në vitin 2008 edhe pse në sytë e shumëkujt ajo ishte në rregull edhe pa intervenime. /Prive.al/

Screenshots_2015-08-12-01-44-13

Artikuj të ngjashëm