A e gjeni dot cili është ky këngëtar kur ishte fëmijë?!

By

Sot është një këngëtar i famshëm që s’punon vetëm për vete, por edhe për të tjerë artistë.

U shkruan tekstet e këngëve të bukura dhe njihet si një artist me shumë shpirt.
Nëse i shohim buzëqeshjen, mund ta dallojmë lehtë që fëmija më poshtë është Yll Limani.

Këngëtari ka publikuar një seri imazhesh në Instagram, të fëmijërisë së tij bashkë me familjen ku përfshihen prindërit e tij. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm