A e aprovoi vajza fejesën e Soni Malajt?!

By

Soni Malaj është një ndër këngëtaret më aktive të skenës muzikore shqiptare për vitin 2016.

Por ajo që diskutohet jashtëzakonisht shumë për Sonin është jeta private e pjesë kyçe e jetës së këngëtares është vajza, Anna.

Për të folur rreth risive, tani familja e këngëtares është shtuar me një anëtar më shumë, Soni ishte e ftuar në Prive. Këngëtarja pas divorcit nga babai i Anës, tashmë si e fejuar po shijon një jetë të re me Kelvin, personin e zemrës.

Një pikë e rëndësishme dhe jo fort e lehtë pa dyshim se duhet të ketë qenë relacioni i Kelvit me bijën Annën.

Se si e ka pritur kjo e fundit statusin e ri të nënës dhe a ka filluar çifti bashkëjetesën e kuptoni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm