5 gjërat që gratë vërejnë për burrat në takimin e parë

By

Pyetja se si të bësh një vajzë që të të pëlqejë dhe të tërheqë gratë natyrshëm është një pyetje që disa burra i përgjigjen më lehtë se të tjerët. Disa mund të marrin një numër telefoni me pak më shumë se një buzëqeshje; të tjerët mund të marrin një numër telefoni vetëm kur pretendojnë se punojnë për Byronë e Regjistrimit në SHBA. Por për fat të mirë, kjo padrejtësi është ajo që mund të korrigjohet.

E vërteta është se çdokush mund të mësojë se si të tërheqë gratë në mënyrë natyrale. Femrat nuk janë të natyrshme kundër jush, edhe nëse mendoni se keni më shumë gjasa të fitoni Power Ball sesa të bëni një grua që t’ju japë kohën e ditës. Shumë gra duan që ju t’i afroheni sa më shumë që dëshironi të bëni afrimin. Ata thjesht presin që ju të bëni lëvizjen e parë. Sigurisht, ju do të refuzoheni – çdo djalë e bën këtë. Burrat që thonë se nuk janë refuzuar kurrë nga një grua, mund të kapin edhe një fikës zjarri: ata janë gënjeshtarë dhe pantallonat e tyre duhet të jenë të paktën të digjen. Refuzimi ndodh të jetë pjesë e lojës së takimeve, por është një pjesë që mund të minimizohet.

E mira e refuzimit është se zakonisht ndodh shpejt: në bare, në klube, në dasmën e tretë të kushërirës suaj Muriel; shumica e grave do t’ju refuzojnë menjëherë nëse nuk janë të interesuara. Ndërsa i afroheni dhe përpiqeni të nxisni bisedë, ata do të gjejnë një justifikim për t’u larguar. Ata do të thonë se duhet të gjejnë miqtë e tyre ose të vizitojnë dhomën e zonjave. Ose ata do të thonë qartë se nuk janë të interesuar. Është e dhimbshme, por të paktën është e shpejtë. Nëse doni të keni një shans për ta lënë atë të shohë sharmin tuaj, të dëgjojë komplimentet tuaja dhe të zbuloni se sa i mrekullueshëm jeni, duhet të merrni parasysh përshtypjen tuaj të parë.

Përshtypja e parë është diçka që ndodh menjëherë: njerëzit i gjykojnë të tjerët në momentin që i shohin. Me fjalë të tjera, ju duhet të bëni përshtypje në dhjetë sekonda ose më pak.

Ju e bëni këtë duke ditur gjërat që gratë vënë re te burrat në momentin që sytë e tyre takohen me ju.

Këtu janë 5 gjërat e vogla që gratë vërejnë tek burrat menjëherë:
1. Si visheni

Për burrat që pyesin se si t’i tërheqin gratë, mënyra se si visheni është shumë e rëndësishme. Të qenit tepër i veshur – të veshësh një kostum në një bar, për shembull – mund t’ju bëjë të dukeni shumë të etur dhe të përpiqeni shumë. Nga ana tjetër, të nënvishesh për këtë rast, ose të kesh një pamje të lëmuar, të bën të jesh i papjekur dhe dembel. Nuk kërkon shumë para apo kohë, dhe mund të filloni duke hedhur një vështrim të shpejtë në pasqyrë përpara se të dilni.

2. Niveli juaj i atraktivitetit

Nga të gjitha gjërat që kanë vendosur re tek burrat ato do t’i kushtojnë edhe asaj se sa jeni ju (hej, vini re tek ata, është e drejtë). Disa gra do t’i besojnë pamjes shumë më tepër se sa të tjerat, por duhet të rrhiqen nga ju në njëfarëfarëlloj se çfarë interesi të nivelit të rrënjës.

Numri i një numri të vogël që mund të jetë për t’u bërë nuk është atraktiviteti juaj: njerëzit janë gjithmonë më të larguar nga ata që kanë një fytyrë në fytyrën e tyre që duken të mjerë.

3. Niveli juaj i besimit

Një tjetër nga gjërat që gratë vënë re tek burrat është se sa të sigurt janë ato. Megjithatë, ka një vijë të mirë. Ka një ndryshim të madh midis besimit dhe arrogancës. Pra, ecni me krenari me kokën lart, por mos u ndalni para pasqyrës dhe hidhni një puthje si ju.

4. Sa mirë kujdeseni për veten

Kushdo që ka shkelur ndonjëherë në një shtëpi frat ndoshta e di se disa grupe burrash janë më pak higjienikë sesa do të preferonin normat shoqërore. Higjiena juaj mund të mos jetë gjithmonë e rëndësishme për ju, por është për gratë me të cilat po ballafaqoheni. Njerëzit do të vërejnë nëse keni rruar, shkurtuar thonjtë dhe keni përdorur deodorant. Ata gjithashtu do të vënë re nëse mendoni se Axe Body Spray është një zëvendësim për dushin. Djema, ne e dimë që mund të kapeni në jetë dhe të harroni të bëni një test nuhatjeje, kështu që një dush i shpejtë përpara se të dilni jashtë është një zgjidhje e thjeshtë këtu.

5. Nëse jeni apo jo një mizogjen

Gratë mund të tregojnë nëse jeni apo jo një mizogjene shumë shpejt pasi ato janë rritur në një shoqëri që i jep përparësi nevojave të burrave. Pra, nëse i afroheni asaj në bar me një grup të “vëllezërve” tuaj që ju brohorasin dhe kërcënojnë njëri-tjetrin, shanset janë të mira që ajo do t’ju ndalojë në rrugën tuaj me një “jo” të madhe dhe do t’ju dërgojë kthehuni te vëllezërit e lartë për ta fajësuar atë për bravadën tuaj dhe të miqve tuaj.

Të fitosh interesin e një gruaje nuk është aq e vështirë sa e bëjnë djemtë në mendjen e tyre. Bota e takimeve bëhet shumë më miqësore kur kujton se gratë janë qenie njerëzore që duan të njëjtin lloj respekti që prisni. Dilni atje dhe shfaquni si vetvetja juaj autentike, ndërkohë që mbani mend se ne të gjithë po kërkojmë gjëra të ngjashme në një partner dashurie.

Artikuj të ngjashëm