Kush është bukuroshja që u zgjodh Miss Bota?

By

Tashmë ka marrë fund dilema se cilës vajzë i takon titulli MISS i botës.

Kurorën e më të bukurës e “rrëmbeu” polakja Karolina Biewleska.

Ajo u bë e 70-ta në histori që arriti ta fitojë këtë epitet.

Pasi u zgjodh, Biewleska tha se ishte e befasuar.

“Jam befasuar kur më thirrën emrin tim. Unë ende nuk po mund ta besoj. Jam e nderuar ta mbaj “MISS WORLD CROWN”.

Polakja studion për masterin e saj në Menaxhim dhe dëshiron të vazhdojë doktoraturën pas përfundimit të saj.

Ajo thotë se është e pasionuar pas punës vullnetare.

Vendin e dytë në “MISS WORLD” e ka zënë MISS-i nga Amerika, ndërkaq të tretin Afrika me bukuroshen nga Bregu i Fildishtë.

Artikuj të ngjashëm