5 gjëra të thjeshta që një burrë i dashuruar vërtet i bën

By

Kur je i dashuruar, është një ndjenjë e mrekullueshme. Nëse nuk e keni, e dëshironi. Por duhet të jemi të kujdesshëm me ndjenjat tona.

Ndonjëherë na bëjnë hile. Sidomos kur intimiteti hyn në ekuacion. Është e lehtë të tërhiqesh.

Të gjithë kemi bërë atë gabim duke besuar se ajo që ndiejmë është dashuri – kur del se gjithçka që një mashkull dëshiron është trupi ynë, duke ngatërruar shenjat e dashurisë së vërtetë me epshin e thjeshtë.

Shenjat që tregon një mashkull kur po përjeton dashuri të vërtetë kanë të bëjnë më shumë sesa thjesht marrëdhënien tuaj fizike.

Sapo të shihni shenjat e dashurisë nga partneri juaj, do të ndiheni më të lumtur duke e ditur se ai ka interesin tuaj më të mirë në zemër.

Hapi i parë është të mësoni t’i besoni vetes. Besoni se mund  të bëni zgjedhje të mira për veten tuaj.

Ju keni mësuar nga e kaluara, dhe tani që e dini se çfarë janë flamujt e kuq në një marrëdhënie ,  mund të dalloni dallimin midis dashurisë dhe epshit.

Pesë shenjat e thjeshta të dashurisë së vërtetë nga një mashkull: 

1. Shfaq dashuri, edhe kur e di që nuk do të çojë në dhomën e gjumit

Nëse personi që po shihni ju prek pa filluar ndonjë gjë intime, ka të ngjarë të thotë se ai ju pëlqen vërtet dhe i pëlqen të kalojë kohë me ju.

Ju mund të përjetoni një lidhje emocionale duke prekur ose mbajtur duart, e njohur edhe si prekje e dashur.

Pavarësisht nëse bëhet privatisht apo publikisht, bëhet në një mënyrë të butë dhe të ngrohtë. Prekja e dashur respekton kufijtë dhe bëhet në një mënyrë të rehatshme për të dyja palët.

2. Keni biseda të thella dhe interesante

A ju pëlqen të flisni së bashku për një larmi temash?

A interesohet ai për ju duke ju bërë pyetje për veten dhe jetën tuaj? A dëshiron të dijë edhe detajet?

A ju jep ai detajet e jetës së tij me pak ose aspak nxitje? Kjo nuk do të thotë se ai merr përsipër bisedën.

A e di ai ushqimin tuaj të preferuar apo vendin e pushimeve? A i mban mend bisedat që keni bërë? Ju mund ta dalloni kur ai bën sepse ai nuk do të bëjë gjithmonë të njëjtat pyetje.

A mendoni se ai ka një kuriozitet të dashur për ju? Nëse është vetëm epsh, ai nuk do të investojë shumë kohë në biseda. Dhe zakonisht, ai thjesht do të kërkojë haptazi vetëm kontakt fizik.

3. Ai flet për të ardhmen me ju

A bën plane për të shkuar në një koncert muajin tjetër me ju? A ka filluar “ne” të zëvendësojë “unë?” Nëse përgjigja është po, kjo është një shenjë e mirë e dashurisë së vërtetë dhe jo vetëm epshit.

Kur jeni të përkushtuar ndaj partnerit, ndiheni rehat duke folur për muajin e ardhshëm, për festat apo për vitin e ardhshëm.

Kjo nuk garanton se çfarë do të ndodhë pesë-10 vjet më vonë ose që marrëdhënia do të zgjasë përgjithmonë. Por unë patjetër do të qëndroja në të për të zbuluar.

4. Ai ju prezanton me miqtë dhe familjen e tij

Kur personi që po shihni ju prezanton me njerëzit që janë më të rëndësishëm për të, kjo është një tregues i mirë që nuk është thjesht një goditje e rastësishme. Ju nuk duhet të prisni që ai ta bëjë atë së pari.

Është mirë ta kapësh demin nga brirët dhe ta bësh atë.

Sido që të jetë, kjo patjetër do ta bëjë të ditur se jeni serioz. Nëse nuk është, atëherë me siguri do të ikë.

Nëse është, ai do të dëshirojë t’i takojë ata dhe madje mund të përpiqet t’ju përgjigjet dhe t’ju prezantojë me të dashurit e tij.

Mundohuni ta bëni këtë në një mjedis të relaksuar, si një festë e vogël. Në këtë mënyrë, fokusi i vëmendjes nuk do të jetë tek ju dhe ai dhe nuk do të jetë shumë dërrmuese.

5. Keni një miqësi të mirë

Një miqësi e mirë është themeli i një marrëdhënie të mirë. Kjo do të ndihmojë me gjithçka, përfshirë intimitetin.

Kur keni një miqësi të mirë, dëshironi të jeni me partnerin tuaj. Një mik i mirë do t’ju ndihmojë të kaloni periudha të vështira. Është gjithashtu një tregues i mirë se ai dëshiron të plaket me ju.

Ju gjithashtu jeni në gjendje t’i rregulloni gjërat pas një debati, edhe nëse ai thjesht thotë: “Më fal”.

Ju e kuptoni më mirë historinë e tij dhe ai ndihet rehat ta ndajë atë me ju, ashtu siç jeni ju me të.

Është e vështirë të thuash pse disa marrëdhënie ia dalin dhe disa jo. Jam i sigurt që keni njohur disa ose dy që me siguri keni menduar se do t’ia dilnin. Por më pas nuk e bënë.

Ne dëshirojmë që ju të jeni të lumtur dhe të gjeni dashuri. Edhe në këtë shoqëri me ritme të shpejta, është e mundur.

Nëse nuk e keni gjetur ende, vazhdoni të provoni. Ajo është atje duke pritur për ju.

Artikuj të ngjashëm