2TON i dashuruar dhe në lidhje serioze?

By

Reperi nga Ferizaj jetën private gjithnjë  e ka mbajtur për vete dhe nuk është deklaruar ndonjëherë në lidhje.

Mirëpo së fundmi ka pasur zhvillime të reja në jetën e tij.

E si gjithnjë, Prive sjellë detajet ekskluzive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm