2ton dhe VigPoppa trajtojnë temë të nxehtë në ‘Kapi lekt’

By

Prive.al të mërkurën ka zbuluar një bashkëpunim të reperit 2Ton me VigPoppën.

Këtë duet e ka konfirmuar edhe Artoni i cili ka treguar që kjo këngë do të trajtojë një temë të nxehtë.

Ky projekt do të mbaj emrin ‘Kapi lekt dhe teksti është shkruar nga të dy e ndërsa muzika është krijuar nga 2Ton.

Klipi i saj ka marrë firmën e Imagine./Prive.al

Artikuj të ngjashëm