2po2 duet me Capital T?!

By

Të dy janë mjaft të angazhuar në skenën muzikore e projektet e para për këtë vit veçse janë publikuar.

Një javë më parë njoftuam se Kapo ka përfunduar shumë këngë por një po mbahet surprizë.

Reperi i ‘Hitman’ siç merr vesh Prive, do të jetë i ftuari i dajës së tij, Besnikut në albumin e ri që do ta publikoj.

2020 do të mbaj shumë bashkëpunime e nuk kishte si të mungonte dhe një i tillë.

2po2 së fundmi erdhi në duet me Florin për ‘Gone Girl’ që deri më tani ka regjistruar shifra të larta klikimesh.

Artikuj të ngjashëm