Aktori i njohur po futet në politikë?

By

Will Smith ka folur për ambiciet e tij politike dhe zbuloi nëse ai do të jetë i hapur për të hyrë në politikë ndonjë ditë.

Në një intervistë së fundmi, aktori 52 vjeçari foli me Jon Favreau për komentet e tij të së kaluarës për politikën.

“Ju keni biseduar, ndonjëherë duke bërë shaka, për hyrjen në politikë”, tha Jon. “Çfarë ju ka bërë të mendoni për të hyrë në politikë dhe për të kandiduar dhe çfarë deri më tani ju ka penguar të merrni hapin e duhur?”.

“Unë mendoj se tani do ta le atë zyrë të pastrohet pak dhe pastaj do ta konsideroj atë në një moment tjetër”, u përgjigj ai. “Nuk e di, kam absolutisht një mendim, jam optimist, shpresoj, besoj në mirëkuptim midis njerëzve dhe besoj në mundësinë e harmonisë.”

Will shtoi, “Kështu që, unë me siguri do të bëj pjesën time, pavarësisht nëse ajo mbetet artistike ose në një moment të caktuar, ndërmarrjet në arenën politike”.

Diku tjetër në intervistë, Will reflektoi në përvojat e tij me racizëm, paragjykim dhe diskriminim.

Artikuj të ngjashëm