Cila është këngëtarja më e mirë shqiptare sipas Vullnet Sefajës ?!

By

Vullnet Sefaja nga grupi Marigona iu përgjigj pyetjeve të Liberta Spahiut në emisionin Kutia.

Ai tha se tek një person e vlerëson modestinë ndërsa deklaroi se nuk i mungon asgjë nga grupi meqenëse i ka të gjitha.

Por cila këngëtare femër është më e mira sipas Vullnetit ?!

Përgjigjjet e tij në pyetjet e lartëpërmendura dhe jo vetëm mund t’i kuptoni në videon e mëposhtme. /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm