Emina Cunmulaj tregon për shtatzaninë e saj

By

Ajo gjithmonë e ka ruajtur modestinë dhe ka treguar prejardhjen e saj dhe jetën reale që e ka bërë.

Emina Cunmulaj ka treguar që kur ka jetuar në fshat ka mjelur madje edhe lopë, dhe asnjëherë nuk është ndier e turpëruar për këtë.

Pas shkuarjes në Amerikë ajo i ka pushtuar pistat e modës për markat më të mëdha botërore, madje ka qenë edhe fytyrë e revistave më prestigjioze.

Por përkundër gjithë këtyre sukseseve ajo duket se ka mbetur e njejta, madje edhe tani që është shtatzënë në javën e 39-të. / prive.al

Emina Cunmulaj

Artikuj të ngjashëm