20 përbërësit që u duhen femrave për të rënë në dashuri

By

E di – ne femrat jemi shumë të komplikuara.

Ndërsa shumë burra kanë nevoja mjaft të thjeshta kur bëhet fjalë për të zgjedhur dikë për t’u dashuruar, për gratë, ajo që duam është më e detajuar.

Pse? Sepse ne kemi shpenzuar një ton kohë gjatë rrjedhës së jetës sonë për të identifikuar atë që duam te një mashkull.

Kur jemi të rinj, ne fillojmë të freskët dhe naivë, por, me kalimin e viteve, ne marrim një mësim nga çdo marrëdhënie që përfundimisht përfundon.

Me të dashurat tona, zakonisht, ne identifikojmë se çfarë ishte e mirë dhe çfarë ishte e keqe, çfarë duam nga një partner i ardhshëm dhe si të bëjmë për ta arritur atë.

Ne bëjmë një listë dhe, me të në dorë, kërkojmë njeriun tonë të përsosur.

Këtu janë 20 gjërat që një grua ka nevojë nga një partner për të rënë në dashuri

1. Inteligjenca emocionale

Grave u pëlqen të përpunojnë emocionet e tyre. Ata pëlqejnë të ndajnë atë që është e mirë dhe çfarë është e keqe në një marrëdhënie. Ata duan të jenë në gjendje të diskutojnë me partnerët e tyre se çfarë ndjejnë pa u përpjekur ata t’i rregullojnë ato. Ata duan dikë që mundet, nga ana tjetër, të përpunojë dhe të komunikojë emocionet e tyre në një mënyrë produktive.

2. Pavarësia

Askush nuk dëshiron dikë që është i ngjitur ose ka nevojë të jetë me personin e tij 24/7 ose që e gjen identitetin e tij përmes partnerit të tij dhe jo vetë.

Nëse je dikush që e di se kush janë dhe nuk ke nevojë për dikë tjetër që t’i plotësojë, ke një përbërës që u nevojitet grave për të rënë në dashuri.

3. Stabiliteti financiar

Tani, mos më keqkuptoni. Gratë nuk kanë nevojë që burrat e tyre të jenë jashtëzakonisht të pasur, edhe pse kjo është një bonus.

Ajo që gratë duan është dikush që e di rëndësinë e menaxhimit të duhur të parave. Dikush që ka një punë të qëndrueshme dhe mund të punojë së bashku me partnerin për t’u kujdesur për dëshirat dhe nevojat e tyre.

Dikush që ata njohin nuk do të mbështetet kurrë tek ata për nevojat e tyre financiare. Gratë duan të ndihen të sigurta dhe të kesh një burrë financiarisht të qëndrueshëm e bën këtë të ndodhë.

4. Pasi kanë kryer punën e tyre

Një nga gjërat më të vështira për t’u bërë në botë është të identifikoni se me çfarë lloj çështjesh luftoni në jetën tuaj. Mund të jetë edhe më e vështirë për të ndërmarrë hapa për të punuar në ato çështje.

Ndoshta keni ende bagazh nga një ish. Ndoshta keni pasur një marrëdhënie të vështirë me prindërit tuaj. Ndoshta ju luftoni me pasigurinë dhe/ose ankthin.

Cilatdo qofshin problemet tuaja, një gruaje i pëlqen një burrë që i ka identifikuar dhe ka bëreë punën për to. Ata nuk kanë nevojë të rregullohen plotësisht (a jemi rregulluar ndonjëherë me të vërtetë?), por të qenit në gjendje të shikojmë problemet e tyre dhe të ndërmarrim hapa është thelbësore.

5. Nuk e mbyll ende telefonin me një ish

Sa herë keni pasur një takim të parë dhe keni gjetur se takimi juaj funksionon me ish-in e tyre në bisedë më shumë se një herë?

Ndoshta ata flasin për gjërat e mira të ish-it të tyre. Ndoshta flasin për gjërat e ish-it që i kanë çmendur. Ndoshta ata flasin se sa të shkatërruar ishin/janë që ish-i i tyre u largua pas tyre.

Çfarëdo që të thonë, dikush që ende mendon për ish-in e tij është dikush me të cilin nuk duam të jemi në një lidhje dhe definitivisht nuk duam të biem në dashuri.

6. Fleksibil

Me “fleksibil”, dua të them jo kokëfortë.

Dikush që është i gatshëm të shohë anën tjetër të pozicionit të dikujt. Kush është i gatshëm të bëjë gjërat ndryshe, ndonjëherë. Dikush që nuk këmbëngul se gjërat janë në një mënyrë të caktuar dhe se kjo mënyrë nuk do të ndryshojë kurrë.

Kur dy njerëz janë në një marrëdhënie, është thelbësore që ata mund të punojnë së bashku për të ndërtuar jetën që duan.

7. Gati për aventura

Nuk ka asgjë më jotërheqëse se një burrë që dëshiron të ulet në divan gjatë gjithë ditës duke luajtur videolojëra. (Unë jam i befasuar vazhdimisht nga sa shumë burra, të të gjitha moshave, pëlqejnë ta bëjnë këtë.)

Sigurisht, kjo është në rregull në ditët me shi, por çdo grua dëshiron një burrë që është i etur të dalë nga shtëpia me ta dhe të bëjë gjëra të reja.

Kjo nuk do të thotë të kërcesh nga një aeroplan (edhe pse mundet), por do të thotë të dalësh jashtë normës. Ndoshta të shikoni një muze të ri ose të ecni në një shteg të ri ose të bëni një fundjavë larg diku të ri.

Askujt nuk i pëlqen të jetë i mërzitur. Nëse jeni gati për një aventurë, keni një përbërës thelbësor që u nevojitet grave për të rënë në dashuri.

8. Sensi i humorit

E di, nuk ka një profil takimesh atje që nuk thotë se dikush po kërkon një sens humori. Por çfarë do të thotë kjo?

Një grua dëshiron dikë që mund ta bëjë atë të qeshë, që do të qeshë me veten kur bëjnë diçka marrëzi. Dikush që shkon mirë me një situatë edhe nëse nuk është rehat, që gjen humor edhe në gjërat që shkojnë keq.

Ajo që nuk dua të them me sens humori është dikush që bën shaka. Duhet një shaka vërtet e veçantë për ta bërë një grua të qeshë, kështu që mos e vendosni një të tillë në mesazhin tuaj kur të kontaktoni Hinge.

9. Ambicie

Çdo grua pëlqen një burrë që ka ambicie.

Të kesh një burrë ambicioz e bën një grua të ndihet e sigurt. Ata e dinë se personi i tyre e di se çfarë duan dhe se do të dalin në këmbë për ta marrë atë. Ai person i bën ata të ndihen të sigurt, një përbërës kyç për të rënë në dashuri.

10. Nuk ka varësi kimike

Kjo është një e madhe.

Gratë duan një burrë që nuk duhet të mbështetet në drogë dhe alkool për të jetuar jetën e tyre të përditshme.

Sigurisht, përdorimi rekreativ është i mirë, por nëse mbështeteni në ndonjë substancë që ndryshon mendjen, nëse nuk janë gjithashtu, një grua thjesht nuk do të jetë e interesuar.

11. Të jetosh në mënyrë të pavarur

Me të jetuarit e pavarur nënkuptoj të mos jetosh me prindërit.

Ajo që dua të them është dikush që është jashtë shtëpisë, i vendosur në vendin e vet (me shokët e dhomës është në rregull) dhe i aftë të kujdeset për dëshirat dhe nevojat e tyre të përditshme.

Nëse po kërkoni një grua që të dashurohet me ju, dilni nga divani i prindërve tuaj dhe dilni nga shtëpia. Tani.

12. I divorcuar, jo i ndarë

Ndoshta ju jeni ndarë rishtas dhe po vdisni për t’u kthyer atje. Ndoshta jeni të vetmuar dhe thjesht dëshironi të gjeni dikë të ri për të qenë me të.

Dhe e kuptoj këtë – kam qenë atje. Por, me të vërtetë, nuk do të jeni gati për të hyrë në një lidhje derisa të jeni mirë dhe vërtet të divorcoheni.

Sigurisht, ju po jetoni vetëm kur jeni të ndarë, por jeni ende të lidhur me ish-in tuaj, duke punuar me emocionet dhe financat. Dhe mund të jetë e çrregullt.

Kjo nuk ju bën vërtet të disponueshëm dhe jo shumë tërheqës. Asnjë grua nuk dëshiron të mbështesë personin e saj duke lënë të largohet dikë tjetër – ajo dëshiron që dikush të fokusohet tek ajo, marrëdhënia e tyre dhe e ardhmja.

13. Tërheqja e ndërsjellë

Sigurisht – shkëndija është e rëndësishme. Është një përbërës thelbësor në çdo marrëdhënie dhe, me të vërtetë, i panegociueshëm.

Dhe shkëndija duhet të jetë e ndërsjellë – ky është çelësi.

14. Pajtueshmëria seksuale

Ju e dini shprehjen e vjetër: “Pse do të blejmë një makinë pa e testuar atë?” Në fund të fundit, ne duhet të dimë se si lëviz para se të angazhohemi.

Kështu është edhe me gratë – ne duam të dimë se mund të kemi një marrëdhënie seksuale të kënaqshme reciproke përpara se të dashurohemi.

Një klient i imi sapo takoi një djalë të ri që ajo mendonte se ishte AI. Dhe pastaj ata bënë seks dhe ai nuk ishte aspak i interesuar që ajo të kishte një orgazëm.

Ajo u nda me të të nesërmen.

15. Interesat e përbashkëta

Kjo duket mjaft e qartë, e di, por do të habiteshit se sa çifte përpiqen t’i përkushtohen njëri-tjetrit, pavarësisht nga interesat e ndryshme.

Ju e dini frazën – të kundërtat tërhiqen. Kjo është shumë një gjë dhe, në fillim, shumë tërheqëse.

Por, me kalimin e kohës, të kesh dikë që nuk ndan gjërat që të bëjnë të lumtur është dikush me të cilin është e vështirë të jetosh i lumtur ndonjëherë.

16. Një marrëdhënie e shëndetshme me familjen e tyre të gjerë

Ky është një përbërës që shumë njerëz, veçanërisht të rinjtë, nuk e njohin – rëndësinë që partneri i tyre të ketë një marrëdhënie të shëndetshme me familjen e tyre të gjerë.

Gratë duan dikë, fëmijët e të cilit po flasin me to dhe që nuk kanë një ton bagazhesh rreth marrëdhënies së tyre me prindërit. Vëllezërit e motrat e të cilëve i duan dhe i respektojnë.

Nëse dikush nuk i ka këto gjëra, kjo tregon për një lloj sjelljeje që është shkatërruese dhe e trishtueshme dhe thjesht jo tërheqëse.

17. Konsum i ngjashëm mediatik

Konsumimi mediatik … në këtë epokë të shikimit të tepruar, është shumë e rëndësishme të kesh dikë që i pëlqen të shikojë të njëjtat shfaqje si ju.

Sigurisht, nuk duhet të jetë çdo shfaqje – nuk e detyroj të dashurin tim të shikojë filmat “The Bachelor” ose filmat e mi për fundin e botës, por ne kemi shfaqjet tona që i shohim së bashku, rregullisht.

Në mënyrë të ngjashme, çiftet e suksesshme konsumojnë mediat sociale në një mënyrë të ngjashme. Nëse një person është në telefonin e tij gjatë gjithë kohës dhe tjetri nuk është dhe nuk dëshiron të jetë, konfliktet do të lindin patjetër.

18. Përkatësi politike të përputhura mirë

Ky nuk është ai që do ta kisha përfshirë disa vite më parë, por tani është një përbërës thelbësor që gratë kanë nevojë për të rënë në dashuri.

Nuk do të hyj në detaje, por të gjithë e dimë se papajtueshmëria politike mund të çojë në një mosfunksionim serioz dhe mosbesim.

Nëse e dashura juaj qëndron e fortë në të drejtën e jetës dhe ju nuk e bëni këtë, megjithëse mund të duket e menaxhueshme tani, në terma afatgjatë mund të prishë marrëdhënien tuaj.

19. Nuk ka alergji nga kafshët shtëpiake

Gratë i duan kafshët e tyre shtëpiake. Kafshët e tyre shtëpiake janë gjithmonë aty për ta, u tregojnë dashuri dhe nuk i lënë kurrë t’i zhgënjejnë.

Nëse një ndeshje e mundshme dashurie ka alergji nga kafshët shtëpiake, është padyshim një goditje kundër tyre.

E di që nuk mund t’i kontrollosh alergjitë e tua, por dije se ato janë diçka që gratë e marrin parasysh para se të bien në dashuri!

20. Dikush që i do marrëzisht

Ky është përbërësi numër një që i duhet një gruaje për të rënë në dashuri – dikush që është marrëzisht i dashuruar pas tyre, që njeh gjuhën e tyre të dashurisë dhe që është e përkushtuar të mësojë se si ta flasë atë.

Dikush që na thotë se na duan rregullisht, që shfaqet me lule, që është i sjellshëm, i dashur dhe mbështetës. Dikush që na bën të ndihemi të sigurt dhe të adhuruar çdo ditë.

Këtë mund ta bëni nëse e doni vërtet gruan tuaj. Tregojini asaj dhe tregojini asaj çdo ditë. Ajo do të dashurohet marrëzisht me ju në këmbim nëse e bëni këtë!

Përsëri, çdo grua është e ndryshme dhe nuk kërkon çdo përbërës në këtë listë, por të qenit e vetëdijshme për atë që janë ato është çelësi i suksesit të një burri për ta bërë atë të dashurohet me të.

Pra, kini parasysh këto gjëra. Punoni për të bërë ndryshime nëse është e nevojshme. Njihni pikat tuaja të forta dhe vëni në punë.

Gruaja e ëndrrave tuaja është atje. Nëse e gjen, bëje punën dhe bëje që ajo të dashurohet me ty aq sa je me të.

Artikuj të ngjashëm