Një foto nga Geti dhe Marina

By

Lidhja e tyre përbën një prej temave më të përfolura në shtypin rozë. Kjo ndoshta edhe për faktin se një gjë të tillë ende nuk e kanë pranuar por e mbajnë në heshtje duke mos u ekspozuar në publik.

Fotot e vetme të përbashkëta, përjashto njërën gjatë Summer Fest, janë të shkrepura nga të tjerët. Edhe udhëtimet e Getit dhe Marinës kuptohen thjesht duke krahasuar prapavijën e njejtë të vendeve nga ku postojnë foto.

Por Prive, ka arritur të sigurojë një imazh të çiftit ku ata shihen duke pozuar para kamerës.

Megjithëse Prive i hoqi dilemat muaj më parë kur Getin dhe Marinën i kapi mat në kryeqytet, tanimë nuk ka asnjë hamendësim në lidhje me relacionin e tyre. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm