E kishit dëgjuar këtë deklaratë të Bleonës? Më quajtën të përdalë, kur isha e virgjër

By

Ajo mbetet njëri ndër emrat më të spikatur shqiptarë
edhe në botë.

Këngëtarja Bleona Qereti e cila asnjëherë nuk hoqi
dorë nga fama dhe e jetoi ëndrrën amerikane, vjet më parë kishte dhënë
intervista ekskluzive për PRIVE, ku kishte rrëfyer detaje të pathëna nga jeta e
saj personale.

Sigurisht, për paraqitjet në ekran e në publik ën
vitet e 90-ta ajo ishte kritikuar e sharë shumë, e madje edhe paragjykuar.

“E vërteta e fshehur e yjeve”, një
dokumentar i realizuar për jetën e saj, paraqet një anë tjetër të Bleonës.

“Më kanë sharë k**rvë kur isha ende e virgjër. Por s’më ka bërë përshtypje”, ka thënë Bleona, e cila ka kohë që ka ikur nga Shqipëria e jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Artikuj të ngjashëm